Hyr in oss som en resurs!

Hyr in oss som en resurs!

Gedda Fastighetsutveckling AB erbjuder heltäckande tjänster inom fastighetsutveckling, och vi vill göra dig uppmärksam på möjligheten att hyra in oss som en resurs. Ett smart och kostnadseffektivt sätt att tillföra verksamheten ytterligare kompetens.

Våra kunder återfinns bland alltifrån fastighetsägare, byggbolag och mäklare till kommunala bostadsbolag, fastighetsjurister, markägare m fl. Vårt kontor ligger i de gamla fina industrilokalerna i Jonsereds Fabriker, omgivet av underbar natur och historia. Vår marknad idag är företrädesvis i Västsverige, södra Sverige, fjällvärlden och Stockholm.

Gedda Fastighetsutveckling har varit verksamma i branschen sedan tidigt 1990-tal och vår bredd, erfarenhet och kompetens skapar goda förutsättningar för ett tryggt och långsiktigt samarbete. Vi erbjuder ett genomtänkt koncept med ett personligt och äkta engagemang.

Vår filosofi bygger på att hitta smarta, effektiva och nytänkande lösningar med uppdragsgivarens bästa för ögonen. Vi vill vara den flexibla aktören med den högsta och bredaste kompetensen inom begreppet fastighetsutveckling.

Några exempel på tjänster som vi erbjuder:

Kontakta oss gärna för mer information:

Liselotte Käll
liselotte.kall@geddafast.se

0738-064802

Läs också