Närbild på händer som skriver under ett dokument
Om oss

Över 40 års samlad kompetens

Bredd, erfarenhet och kompetens

Gedda Fastighetsutveckling AB erbjuder heltäckande tjänster inom fastighetsutveckling. Våra kunder återfinns alltifrån fastighetsägare, byggbolag och mäklare till kommunala bostadsbolag, fastighetsjurister, markägare m fl. Vårt kontor ligger i dom gamla fina industrilokalerna i Jonsereds Fabriker omgiven av underbar natur och historia. Vår marknad idag är företrädesvis i Västsverige, södra Sverige, Fjällvärlden och Stockholm.

Gedda Fastighetsutveckling har varit verksamma i branschen sedan tidigt 1990-tal och vår bredd, erfarenhet och kompetens skapar goda förutsättningar för ett tryggt och långsiktigt samarbete. Vi erbjuder ett genomtänkt koncept med ett personligt och äkta engagemang.

Vår filosofi bygger på att hitta smarta, effektiva och nytänkande lösningar med uppdragsgivarens bästa för ögonen. Vi vill vara den flexibla aktören med den högsta och bredaste kompetensen inom begreppet fastighetsutveckling.

Socialt ansvarstagande

Vi på Gedda Fastighetsutveckling gillar inte bara att hjälpa våra kunder till en god utveckling och en bra totalekonomi. Vi tar också ett socialt ansvar genom ett genuint samhällsengagemang. Dessa åtaganden finns inskrivna i alla medarbetares arbetsbeskrivningar – något alla med stor glädje bidrar till.

Under 2021 stödjer vi Nattvandrarna

Vi stöttar Nattvandrarna

Nattvandring innebär att vuxna rör sig ute bland ungdomar på kvällar och nätter för att skapa en ökad social trygghet som kan minska risken för drogmissbruk, våld, skadegörelse och annan kriminalitet. Vi möter ungdomarna i det miljöer där de rör sig, det vill säga på stadens gator och på mer undanskymda platser. Ibland lånar vi ut en mobiltelefon, skjutsar hem någon som kanske har druckit lite för mycket, eller i andra situationer där vi behövs. Självklart har vi regler för hur dessa möten går till, därför utbildar vi oss kontinuerligt.

Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig!