Vi söker Kalkylerare – fastighetsprojekt

För Gedda Consult söker vi en duktig kalkylerare, som med eget driv vill ansvara för att räkna på spännande fastighetsprojekt. Vill du vara med och växa med ett framgångsrikt konsultföretag så finns det inget tak för din karriär här!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på företagets kontor i Jonsered med möjlighet att även arbeta hemifrån till viss del. Tjänsten är på heltid och tillträde kan ske enligt överenskommelse.

Om rollen som kalkylerare

Gedda Consult är i ett expansivt skede och erbjuder heltäckande tjänster inom fastighetsutveckling. Bland kunderna finns alltifrån fastighetsägare, byggbolag och mäklare till kommunala bostadsbolag, markägare, fastighetsjurister m.fl. Gedda Consult har varit verksamma i branschen sedan tidigt 1990-tal och med bredd, erfarenhet och kompetens skapar man goda förutsättningar för ett tryggt och långsiktigt samarbete med sina kunder.

Rollen som kalkylator är ny vilket innebär stora möjligheter till egen utveckling. Ditt fokus kommer att vara på kalkyler. Du kommer arbeta nära arkitekter, byggingenjörer, projektledare och fungera som bollplank i alla delar av projektprocessen, även mot kund. Du rapporterar till företagets vd och projektägare.

Dina egenskaper

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och/eller kompetens av liknande befattningar. Givetvis är du väldigt duktig på kalkylering. Du ska ha mycket bra kunskaper inom Excel. Du behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt – på alla nivåer.

Vad kan Gedda Consult erbjuda dig?

Du kommer till ett mindre konsultföretag med goda värderingar, god affärsetik och en vilja att alltid göra ett gott kvalitetsarbete i rätt tid och till rätt pris. Gedda Consult är ett privatägt konsultföretag som erbjuder en platt organisation, öppna dörrar, korta beslutsvägar och möjlighet till egen utveckling. Kontoret är placerat i Jonsered och du kommer arbeta i moderna kontorslokaler tillsammans med vd och övriga ansvarsfulla medarbetare. Vi har en ständig kompetensutveckling då vi arbetar brett inom fastighetsutveckling. Du erbjuds marknadsmässig lön, personlig utveckling och förmånliga anställningsvillkor där lojalitet och långsiktighet premieras.

Snabbfakta

Företag: Gedda Consult AB
Tjänst: Entreprenadingenjör/kalkylator
Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Fast
Placeringsort: Jonsered Publiceringsdatum: 2022-05-09
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Ansökan

Ansökan sker genom www.vegahr.se. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.